Italië

Expeditiebedrijf Rijnland is dé specialist bij uitstek met betrekking tot het onderhouden van groupage-lijndiensten over de weg van en naar Italië.

Expeditiebedrijf Rijnland is in staat een degelijke en uitermate betrouwbare service te leveren tegen een zeer concurrerende prijs.

Lees verder

Portugal

Expeditiebedrijf Rijnland onderhoudt sinds een aantal jaren een autogroupagedienst op geheel Portugal in beide richtingen. Onze agent aldaar beschikt over een distributie-netwerk dat geheel Portugal bedient.

Lees verder

Bel mij terug

Laat uw naam en uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
Contact

Onze diensten in Portugal

Expeditiebedrijf Rijnland is gespecialiseerd in het onderhouden van groupage-lijndiensten over de weg van en naar Portugal.

 

Als gevolg van een nauwe samenwerking met onze agent aldaar is Expeditiebedrijf Rijnland in staat een degelijke en uitermate betrouwbare service te leveren tegen een zeer concurrerende prijs.

 

Middels frequente vertrekken van en naar de belangrijkste industrie-centra in geheel Portugal worden de transittijden zeer kort gehouden.

 

Onze correspondenten beschikken over een eigen afhaal-en distributiediensten en eigen  los-en laadfaciliteiten, zodat alle werkzaamheden in eigen regie uitgevoerd kunnen worden.

 

Hierdoor zijn de lijnen kort en is de actuele informatie omtrent zendingen, looptijden etc, onmiddellijk beschikbaar.

 

 

 

 

Onze agenten in Portugal

In Portugal worden we vertegenwoordigd door onze agenten die gevestigd zijn in de regio's:

 

  >  PT 4480-575 Touguinho

  >  PT 3050-01   Mealhada

 


Contactgegevens

Veem 5, NL 6909 DZ Babberich
Postbus 9, 7040 AA s-Heerenberg

Telefoon0031 316 248444
Emailinfo@exp-rijnland.com

Tol-LKW Mautverhoging

Hoofdpagina Nieuws Over ons Contact