Italië

Expeditiebedrijf Rijnland is dé specialist bij uitstek met betrekking tot het onderhouden van groupage-lijndiensten over de weg van en naar Italië.

Expeditiebedrijf Rijnland is in staat een degelijke en uitermate betrouwbare service te leveren tegen een zeer concurrerende prijs.

Lees verder

Portugal

Expeditiebedrijf Rijnland onderhoudt sinds een aantal jaren een autogroupagedienst op geheel Portugal in beide richtingen. Onze agent aldaar beschikt over een distributie-netwerk dat geheel Portugal bedient.

Lees verder

Bel mij terug

Laat uw naam en uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
Contact

Handelsvoorwaarden

Expediteur

Expeditiebedrijf Rijnland BV is een expediteur in de ware zin des woords.  Onze specialistische kennis als expediteur met betrekking tot het internationaal transport is onmisbaar om uw goederen op de snelste en meest efficiënte manier te doen vervoeren. Bovendien kunnen wij hierdoor uiterst concurrerend opereren.

Expeditiebedrijf Rijnland BV is al meer dan 24 jaar FENEX-lid. 

 

 

Condities

Op al onze expeditiewerkzaamheden zijn van toepassing de Nederlandse Expeditievoorwaarden van de FENEX  (Nederlandse Organisatie voor Expeditie en Logstiek), laatste versie, inclusief de Arbitrage-clausule.

 

 

 

 

Aktuele FENEX-condities

Contactgegevens

Veem 5, NL 6909 DZ Babberich
Postbus 9, 7040 AA s-Heerenberg

Telefoon0031 316 248444
Emailinfo@exp-rijnland.com

Tol-LKW Mautverhoging

Hoofdpagina Nieuws Over ons Contact