Italië

Expeditiebedrijf Rijnland is dé specialist bij uitstek met betrekking tot het onderhouden van groupage-lijndiensten over de weg van en naar Italië.

Expeditiebedrijf Rijnland is in staat een degelijke en uitermate betrouwbare service te leveren tegen een zeer concurrerende prijs.

Lees verder

Portugal

Expeditiebedrijf Rijnland onderhoudt sinds een aantal jaren een autogroupagedienst op geheel Portugal in beide richtingen. Onze agent aldaar beschikt over een distributie-netwerk dat geheel Portugal bedient.

Lees verder

Bel mij terug

Laat uw naam en uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
Contact

Lidmaatschappen

Betrouwbaar 

 

Expeditiebedrijf Rijnland BV is al meer dan 30 jaar lid van de FENEX, de Nederlandse Organisatie voor Expeditie en Logistiek. U kunt er derhalve zeker van zijn, dat U werkt met een betrouwbare partner, die uitsluitend conform de richtlijnen van de overkoepelende organisatie opereert.

 

Als branche-organisatie voor de expeditiesector stelt de FENEX zich ten doel om via collectieve belangenbehartiging de nationale en internationale positie van de georganiseerde Nederlandse expediteur te versterken.

 

Garantiefonds

 

Om de betrouwbaarheid van de FENEX-expediteur te benadrukken heeft de FENEX een garantiefonds opgericht. Dit houdt in, dat onder bepaalde voorwaarden een opdrachtgever een geleden financiële schade vergoedt krijgt, indien onverhoopt een FENEX-expediteur in financiële problemen raakt of zelfs failliet gaat.

 

De FENEX-expediteurs staan garant voor elkaar!  Download hier de FENEX Condities

 

 

Contactgegevens

Veem 5, NL 6909 DZ Babberich
Postbus 9, 7040 AA s-Heerenberg

Telefoon0031 316 248444
Emailinfo@exp-rijnland.com

Tol-LKW Mautverhoging

Hoofdpagina Nieuws Over ons Contact