Italië

Expeditiebedrijf Rijnland is dé specialist bij uitstek met betrekking tot het onderhouden van groupage-lijndiensten over de weg van en naar Italië.

Expeditiebedrijf Rijnland is in staat een degelijke en uitermate betrouwbare service te leveren tegen een zeer concurrerende prijs.

Lees verder

Portugal

Expeditiebedrijf Rijnland onderhoudt sinds een aantal jaren een autogroupagedienst op geheel Portugal in beide richtingen. Onze agent aldaar beschikt over een distributie-netwerk dat geheel Portugal bedient.

Lees verder

Bel mij terug

Laat uw naam en uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
Contact

Onze diensten in Italië

Expeditiebedrijf Rijnland is dé specialist bij uitstek met betrekking tot het onderhouden van groupage-lijndiensten over de weg van en naar Italië. Als gevolg van een langjarige nauwe samenwerking met het huidige agenten-netwerk, is Expeditiebedrijf Rijnland in staat een degelijke en uitermate betrouwbare service te leveren tegen een zeer concurrende prijs. Middels praktisch dagelijkse vertrekken van en naar de belangrijkste industrie-centra in geheel Italië worden de transit-tijden zeer kort gehouden.

 

Al onze correspondenten beschikken over een eigen afhaal-en distributie dienst en eigen laad-en losfaciliteiten, zodat alle werkzaamheden in eigen regie uitgevoerd kunnen. Hierdoor zijn de lijnen kort en is actuele informatie omtrent zendingen, looptijden etc.onmiddellijk beschikbaar.

Onze agenten in Italië

In Italië worden we vertegenwoordigd door onze agenten die gevestigd zijn in de regio's:

 

 >  I-10 Turijn

 >  I-20 Milaan

 >  I-25 Brescia

 >  I-37 Verona

 >  I-40 Bologna

 >  I-50 Florence

Contactgegevens

Veem 5, NL 6909 DZ Babberich
Postbus 9, 7040 AA s-Heerenberg

Telefoon0031 316 248444
Emailinfo@exp-rijnland.com

Tol-LKW Mautverhoging

Hoofdpagina Nieuws Over ons Contact